Share:
Notifications
Clear all

2022-05-29: APP 2.0.0-beta2 has been released !

Release notes

Download links per platform:

windows 2.0.0-beta2

macOS x86_64 2.0.0-beta2

macOS arm64 M1 2.0.0-beta2

Linux DEB 2.0.0-beta2

Linux RPM 2.0.0-beta2

Error saving TIFF


(@tschuh)
Brown Dwarf Customer
Joined: 3 years ago
Posts: 13
Topic starter  

I'm getting this Java error in recent days with either 1.082 or 1.083-beta1.  It doesn't seem to matter what settings I use for the TIFF.  8-bit, 16-bit, 32-bit float, different ICC pallets.  All the same.  Any input welcome.

image

 


ReplyQuote
Topic Tags
(@tschuh)
Brown Dwarf Customer
Joined: 3 years ago
Posts: 13
Topic starter  

Ok, I'm getting the same sort of error with JPEG as well.

image

ReplyQuote
(@wvreeven)
Galaxy Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 1702
 

@tschuh Do you get the error as well when saving to FITS? Is your working folder on the internal hard drive or an external one? If external, what type is it? Normal HD or SSD?


ReplyQuote
(@tschuh)
Brown Dwarf Customer
Joined: 3 years ago
Posts: 13
Topic starter  

@wvreeven  No problem saving FITS files.  Internal SSD storage.  I've been using this PC with APP for over a year now.

This post was modified 1 year ago by tschuh

ReplyQuote
(@wvreeven)
Galaxy Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 1702
 

@tschuh So you probably get this error after processing a FITS file in APP, correct? Can you explain exactly what steps you do to get to this error and upload the FITS file that was used to

https://upload.astropixelprocessor.com/

using upload1 as both username and password? Please create a folder called tschuh_tiff_error and put the FITS file in there. Then we will have a look.


ReplyQuote
(@tschuh)
Brown Dwarf Customer
Joined: 3 years ago
Posts: 13
Topic starter  

@wvreeven  I was about to upload my FITS when I figured out what the problem was.  My A/V software (Avast) was *silently* blocking not the fwrite() but the APP application itself.  A recent update made that block more vocal and it was highlighted as a blocked application, false positive for ransomware of all things.  I've whitelisted the app and all appears to be working correctly again.


ReplyQuote
(@wvreeven)
Galaxy Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 1702
 

@tschuh Good to read that you found the cause!


ReplyQuote
Share: