No GUI interface sh...
 
Share:
Notifications
Clear all

Please note our new Downloads page here

2023-01-19: APP 2.0.0-beta13 has been released !

!!! Big performance increase due to optimizations in integration !!!

and upgraded development platform to GraalVM 22.3 based on openJDK19

 

We are very close now to  releasing APP 2.0.0 stable with a complete printable manual...

 

Astro Pixel Processor Windows 64-bit

Astro Pixel Processor macOS Intel 64-bit

Astro Pixel Processor macOS Apple M Silicon 64-bit

Astro Pixel Processor Linux DEB 64-bit

Astro Pixel Processor Linux RPM 64-bit

No GUI interface showing up


(@wglogowski)
Main Sequence Star Customer
Joined: 6 years ago
Posts: 37
Topic starter  

Hello, I tried to install the newest beta on my Apple Mi Pro running MAC OS 13.1 Beta (22C5050e) and was unsuccessful. When I installed it, all I saw when APP loaded was the AstroPixelProcessor "splash" text in the upper left corner of my home screen. If I click on the text, I don't get any dropdown functions.  To be clear,  I don't have any GUI interfaces showing up. When I check to see if APP is running by hitting Option Command Escape, I see that the program is running. So, I deleted the beta and wanted to go back to the last stable version. I downloaded the last stable version, 1.083.2 MacOS 64bits, and the same thing now happens.  I don't have any of the GUI panels when the program loads.  Any suggestions?  I'm thinking that somehow I have to completely delete APP and not just drag it to the trash, but I don't know how to do that before I try to reinstall the latest stable version. 

Thanks for your help

Walter 


ReplyQuote
Topic Tags
(@wglogowski)
Main Sequence Star Customer
Joined: 6 years ago
Posts: 37
Topic starter  

Not sure if this will help,

but I copied the error report here:


ReplyQuote
(@wvreeven)
Galaxy Customer
Joined: 4 years ago
Posts: 2090
 

@wglogowski Apologies for the lack of response. We are all very busy at the moment and this post slipped through. I have asked Mabula to reply.


ReplyQuote
(@wglogowski)
Main Sequence Star Customer
Joined: 6 years ago
Posts: 37
Topic starter  

I just tried beta-6 that does not work either, exact same problem.  Here is the error report. 

 


ReplyQuote
Share: