It looks like there...
 
Share:
Notifications
Clear all

2022-09-02: APP 2.0.0-beta4 has been released !

Release notes

Download links per platform:

windows 2.0.0-beta4

macOS x86_64 2.0.0-beta4

macOS arm64 M1 2.0.0-beta4

Linux DEB 2.0.0-beta4

Linux RPM 2.0.0-beta4

It looks like there is no color as a result of using the RGB tool


 momo
(@mo-mo)
Red Giant Customer
Joined: 11 months ago
Posts: 102
Topic starter  

Hello everyone

I combined LRGBHα using RGB tools.
I used LRGB1, but the LRGB2 was similar.

It is strange because the obtained image does not seem to be colored.
The procedure I did is as follows.
L, R, G, B, and Hα were processed by tab4 and tab5, respectively.
As a result, "-reg" and "-norm" have been added to the file name.
I assigned those files to LRGB1 with an RGB tool.
Attach the obtained image.

Is the procedure strange?

Why is there no color?

APP version is 1.083.4.

Thank you.

unknownObject LRGB 1 St

 

 

This topic was modified 1 month ago by momo

ReplyQuote
(@wvreeven)
Galaxy Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 1881
 

@mo-mo Hi,

Combining L with RGB and Ha data tends to wash out the color. Try using LHaRGB1 or LHaRGB2 and then decrease the contribution of L to 50% or even less like this:

Screenshot 2022 08 16 at 11.09.37

Another way of doing this is to set the slider for "x" to 0.5 or less.

Remember to NOT click on the "new formula" button since that will reset the positions of the sliders.

HTH, Wouter


ReplyQuote
 momo
(@mo-mo)
Red Giant Customer
Joined: 11 months ago
Posts: 102
Topic starter  

@wvreeven 

Hello Wouter

I reduced L's contribution 50% or less.

The color is a little clear,so I proceed with the process in this way.
Thank you for telling me.

momo

This post was modified 1 month ago by momo

ReplyQuote
Share: