What am I doing WRO...
 
Share:
Notifications
Clear all

Please note our new Downloads page here

2023-01-19: APP 2.0.0-beta13 has been released !

!!! Big performance increase due to optimizations in integration !!!

and upgraded development platform to GraalVM 22.3 based on openJDK19

 

We are very close now to  releasing APP 2.0.0 stable with a complete printable manual...

 

Astro Pixel Processor Windows 64-bit

Astro Pixel Processor macOS Intel 64-bit

Astro Pixel Processor macOS Apple M Silicon 64-bit

Astro Pixel Processor Linux DEB 64-bit

Astro Pixel Processor Linux RPM 64-bit

What am I doing WRONG?


(@dalepenkala)
Main Sequence Star Customer
Joined: 2 years ago
Posts: 37
Topic starter  

Hello all,

I've used APP for over a year now and love the software. Over the last 1-2 months now, I've really been having a problem with my integrations in that I'm getting this HORRIBLE red and green background/gradient. I've never had this particular issue before. I'm running v1.083.3. I've attached a pix of the integration of an M92 image that I am integrating, 650 frames using the RGGB, Adaptive Airy Disk and forcing the bayering. In tab 6 (integration) I normally used the "Auto" setting but have tried the "average" with star shape weights, adaptive rejection. I've also done "local normalization rejection" checked and unchecked and I don't get any difference between the 2.

Something else I did was shot ALL new calibration frames. Darks, Flats, Dark Flats & Bias and I still get what you see in the image.

What the heck am I missing here? I know it going to be something stupidly simple, and I'll feel like an idiot, but I'm loosing hair and I don't have much left! LOL 😆 

I have a couple other issues I want to bring up, but

this one is priority!

M92 All Data RGB session 1 session 2 St

Thanks in advance!

Dale


ReplyQuote
(@wvreeven)
Galaxy Customer
Joined: 4 years ago
Posts: 2090
 

@dalepenkala Please use 1.083-4 because 1.083-3 has several bugs. Or use 2.0.0-beta2 which has a lot of improvements as well. 

HTH, Wouter


ReplyQuote
(@dalepenkala)
Main Sequence Star Customer
Joined: 2 years ago
Posts: 37
Topic starter  

Hello Wouter,

Ok I’ll do that. I was wondering if there was an issue with 1.083.3. I did install 1.083.4 lastnight before going to bed and started the processing with it. Haven’t checked it yet but maybe there is improvement. If not I’ll try the beta version you suggested next.

Thanks Wouter,

Dale


ReplyQuote
Share: