Debayer and Amp Glo...
 
Share:

APP 1.076 will soon be released... check the release notes !

APP 1.075 has been released !

2019 November: Complete LRGB Tutorial of NGC292, The Small Magellanic Cloud by Christian Sasse, Astronomer in Charge of iTelescope.net

2019 September: Astro Pixel Processor and iTelescope.net celebrate a new Partnership!

Debayer and Amp Glow problem  

  RSS

(@charles-thody)
Brown Dwarf Customer
Joined: 12 months ago
Posts: 9
May 27, 2019 18:41  

Hi. Can anyone tell me what I'me doing wrong here? I have an AltAir 183C Protec and set APP to RGGB debayer on Tab O. I also tick Force Bayer CFA. Under Tab 2 "Calibrate" I tick the reduce amp glow box. This is the result though, debayer does nto work and the Amp Glow is very obvious!

I've changed no settings but this is now the regular result for my images.

 

Any help much appreciated. Thanks.

M97


ReplyQuote
(@vincent-mod)
Quasar Admin
Joined: 3 years ago
Posts: 1117
June 5, 2019 11:23  

Sorry for the late reply. Could you also post a few of your calibration subs, like the masterdark and masterflat?


ReplyQuote
(@cheetah)
Main Sequence Star Customer
Joined: 2 years ago
Posts: 34
June 7, 2019 06:56  
Posted by: Charles Thody

 Under Tab 2 "Calibrate" I tick the reduce amp glow box. This is the result though, debayer does nto work and the Amp Glow is very obvious!

Amp glow is usually shown as a lighter section.  In your image, it's dark.  This makes me think APP is over-correcting.  Try un-checking that box.


ReplyQuote
Share: