Welcome to the Astr...
 
Share:

APP 1.075 has been released !

Forum support from Vincent will be limited between now and  Oktober the 30th, 2019. Mabula will be available for support on the forum though.

2019 September: Astro Pixel Processor and iTelescope.net celebrate a new Partnership!

[Sticky] Welcome to the Astro Pixel Processor Forum  

Page 2 / 2
  RSS

(@rcfmitch)
Red Giant Customer
Joined: 1 year ago
Posts: 59
June 9, 2019 01:07  

we need more information on what you had for calibration files .... in order to help you.

 


ReplyQuote
(@dhandawalla)
Molecular Cloud Customer
Joined: 8 months ago
Posts: 4
June 9, 2019 09:25  

I had 30 darks and flats


ReplyQuote
(@rcfmitch)
Red Giant Customer
Joined: 1 year ago
Posts: 59
June 11, 2019 00:42  

What i meant was , Camera ? DSLR , ZWO QHY or other?

and at what step do you get the error ? which tab?

 


ReplyQuote
(@dhandawalla)
Molecular Cloud Customer
Joined: 8 months ago
Posts: 4
June 11, 2019 08:39  

Hi ,I use a canon 2000d ,when I load image preview I get the following tab when I press ok the image comes up

app 1

Then when I press tab 2 to calibrate I get the following

app 2

.

                                          Many thanks Bal


ReplyQuote
(@vincent-mod)
Galaxy Moderator
Joined: 2 years ago
Posts: 868
June 11, 2019 10:07  

Mm, those are a lot of errors which shouldn't normally happen as I don't think many people have this at these steps. Could you try to uninstall and reinstall APP just to rule out a problem with the installation?


ReplyQuote
(@rcfmitch)
Red Giant Customer
Joined: 1 year ago
Posts: 59
June 11, 2019 21:37  

Vincent , should he drop down to 1.073 and see if it still occurs?

is he using ADMIN at the installation.. 

 


ReplyQuote
(@vincent-mod)
Galaxy Moderator
Joined: 2 years ago
Posts: 868
June 11, 2019 21:43  

Yes those are things to try as well, but it's the first with errors at these points I've seen and this version has been in use for some time also on Windows now.


ReplyQuote
(@dhandawalla)
Molecular Cloud Customer
Joined: 8 months ago
Posts: 4
June 12, 2019 09:13  

Hi Vincent

                     uninstalled and reinstalled still the same problem .

                                                                                                                   Regards Bal


ReplyQuote
(@vincent-mod)
Galaxy Moderator
Joined: 2 years ago
Posts: 868
June 14, 2019 11:26  

Mmm, that is annoying for sure. Are you able to uninstall and re-install Java on your machine? And you can also try out 1 version earlier of APP, just to see if it's related to that.

Sorry for the inconvenience, this needs some investigation unfortunately.


ReplyQuote
(@rcfmitch)
Red Giant Customer
Joined: 1 year ago
Posts: 59
June 14, 2019 18:12  

Are you willing to let someone logon to your PC to verify a few things?

Via  Anydesk.exe ?

 


ReplyQuote
Page 2 / 2
Share: